Fogorvos

aneszteziológus, intezív terapeuta, kínai orvos

A nyugati orvoslást hitelesen kiegészítő alternatív gyógymódok mindig érdekeltek, a Hagyományos Kínai Orvoslással 2011-ben kezdtem el foglalkozni, ennek hatékony fájdalomcsillapító módszerei szorosan kapcsolódnak az eredeti szakmámhoz.

A tanulmányaim során szerzett tapasztalatok világítottak rá a keleti és nyugati gyógymódok összehangolásának szükségességére. A nyugati orvoslás gyógyító tevékenységét jól kiegészítik a keleti filozófia egészségmegőrző, testi és lelki egyensúlyt, harmóniát helyreállító törekvései. A több ezer éves Kínai Orvoslás hazánkban néhány évtizedes múltra tekint vissza, művelői (tanítómestereim) nyugati orvosok is egyben. A HKO módszereivel nem csak az egészséges egyensúly őrizhető meg, hanem a kóros állapotok, betegségek széles skálája is gyógyítható: az ízületi fájdalmaktól az endokrin betegségeken keresztül az addikciók leküzdéséig, a megfelelő testsúly eléréséig. Természetesen a HKO-nak is vannak határai, nem csodaszer, rosszindulatú daganatos betegségek gyógyítására nem alkalmazható, azonban például a kemoterápia kellemetlen mellékhatásait enyhítheti, így súlyos betegségek esetén megfelelő kiegészítő kezelést, segítséget nyújthat.

fogorvos, szájsebész, arc- állcsontsebész, Master of Implantology

20 éves szakmai tapasztalatnak és folyamatos tanulásnak köszönhetően nagyon sokat finomodott a hozzáállásom az orvosláshoz. A kezdeti elhivatottságom csak fokozódott az evek soran. Irtó hálás vagyok, hogy ezt a szakmát választottam. Nagyon szeretem.

Ezt sugározza a Rock Rose.

Szívvel-lélekkel gyógyítunk. Megpróbálunk valódi segítséget nyújtani. Megtanítunk a szájápolásra, segítünk a napi rutinban. Igyekszünk megőrizni a rád jellemző fogsorod életed végéig. Tudjuk mi a fontos és neked is megmutatjuk.

Együtt, veled tudjuk elérni a legjobb eredményt. Őszinte mosolyt varázsolunk az arcodra.

 

Beszélt nyelvek: angol, francia

Petőfi tér 3.

B lépcsőház, 1. emelet
1052 Budapest

+36 30 732 2008

Koppints a telefonszámra

Nyitvatartás

H, Sze, Cs: 10:00 - 18:00 Kedd: 13:00 - 18:00

drrockrose@gmail.com

Írjon e-mailt