Koronavírus vizsgálatok

Rendelőnk továbbra is zavartalanul működik. Fokozott biztonsági intézkedéseket vezettünk be, hogy ez a jövőben is így maradhasson. Kérünk mindenkit, hogy tartsa be ezeket! Bővebben itt tájékozódhatsz.

Rendelőnkben lehetőség van PCR és COVID-19 antitest teszt készítésére.

PCR teszt
A PCR teszt a legmegbízhatóbb vizsgálat a koronavírus fertőzés kimutatására. A nagyobb műtétek előtt kötelezően végzünk tesztet, hogy esetleges COVID fertőzés ne rontsa a seb gyógyulását.
PCR tesztet nem csak pácienseink, hanem bárki igényelhet rendelőnkben. Az eredmény 24 órán belül elkészül.

Hogy megelőzzük a koronavírus terjedését gyors reakcióra van szükség. Ennek érdekében a Rock Rose csapata házhoz is megy mintát venni. A mobil tesztelést kisebb közösségeknek, osztályoknak, munkahelyi csoportoknak ajánljuk. 10 fő fölött egyéni árajánlatot készítünk. Hívjátok recepciónkat!

Mobil mintavételre Budapesten és környékén van lehetőség.

A hatékonyság mindannyiunk érdeke. A mobil tesztelést azért kezdtük el, hogy lehetőséget biztosítsunk a gyors reagálásra. Így szeretnénk segíteni, hogy mindenki biztonságban dolgozhasson, és élhesse az életét.

COVID-19 antitest teszt

A Covid-19 antitest vizsgálat kimutatja a testünkben lévő antitestek mennyiségét, ami a betegséggel szembeni védettségünket mutatja meg. A vizsgálat eredményeképpen kimutatott szám egyenesen arányos a védettségünkkel. Ezáltal a épp aktuális védettségi szintünk kvázi monitorozható. Értéke 1 alatt azt mutatja, hogy nincs, 1 felé emelkedve pedig tükrözi a védettség fokát.

Miért érdemes antitest vizsgálatot készíteni? Ha átestünk a betegségen megmutatja, hogy meddig vagyunk védettek, mikor érdemes oltásra jelentkezni. Oltás után ellenőrizhető az oltás hatékonysága.

A vizsgálat betegség után azonnal informatív, oltás után 3-4 héttel mutatja ki a védettséget.

A Covid-19 antitest vizsgálat vérből történik. Az eredmény 24-48 órán belül elkészül.

Kérj egy időpontot

Munkaidőben visszahívunk néhány időpont-javaslattal