Fogfehérítés

Nincs szebb ékszer, mint a fehér mosoly

A Rock Rose Dental Lounge két fogfehérítő eljárást ajánl pácienseinek egy otthoni egyénileg elvégezhető módszert, illetőleg egy rendelői 1 órás Zoom fehérítő rendszert.

Mindkét esetben nagyon fontos tudnunk, hogy a fogzománc fehérítése úgy történik, hogy az alkalmazott zselé fizikai diffúzió segítségével kioldja a zománcprizmákból az ételfestékeket és helyére lehetőség szerint fluor kerül vissza. Így nem károsítja a zománcot csak tisztítja. Azért hogy minél inkább fluor, és ne újabb ételfesték kerüljön vissza a zománc szövetébe, nagyon fontos a fehérítés ideje alatt úgynevezett “fehér diétát “ tartani, azaz kerülni az ételfestékeket tartalmazó ételek fogyasztását (pl.: kávé, tea, vörösbor, kóla...minden ami színes). Amennyiben ezt nem tartjuk be, veszítünk a fehérítés intenzitásából.

Mindkét esetben a fehérítést megelőzi egy nagyon alapos fogtisztítás, aminek során a szájüregben lévő összes fogkövet és lepedéket eltávolítjuk és tisztává tesszük a fogfelszínt, hogy minél  nagyobb felületen tudjon találkozni a fogfehérítő zselével. Hasonlóképpen alapfeltétele a fehérítésnek a gyulladásmentes rózsaszín íny.

Otthoni fogfehérítés

A rendelőben egy lenyomat alapján készítünk az ön számára egy ún. fogfehérítő fóliát amibe bele kell helyezni a fehérítő zselét két héten keresztül minden nap. ( a zselé erősségétől függően változik a napi időtartam, ezt a páciens preferenciája határozza meg ) A zselé mellé adunk agy fluorpasztát is amit a fehérítés után közvetlenül kell rövidebb időre a szájba tenni. Ezáltal próbáljuk biztosítani, hogy a kivont ételfesték helyét a fluorszemcsék töltsék ki a zománcban. És mindezt naponta ismételgetni a kívánt hatás eléréséig.

Zoom fogfehérítés

Az otthoni két hetes procedúrát ill. hosszan tartó diétát le lehet radikálisan rövidíteni a Zoom módszer segítségével. Amennyiben egy órát áldoz rá életéből körülbelül tíz árnyalatnyival fehérebb fogszín érhető el az eljárás segítségével. Értelemszerűen a fehérítőzselé és a fluor egymást követő adagolását az orvos vagy dentálhigiénikus végzik, míg a hatásidőt a Zoom prizmalámpája katalizálja olyannyira hogy a két hét redukálódik 3x15 percre. Érdemes kipróbálni megdöbbentő a hatás!

És nincs szebb ékszer, mint a fehér mosoly!

Petőfi tér 3.

B lépcsőház, 1. emelet
1052 Budapest

+36 30 732 2008

Koppints a telefonszámra

Nyitvatartás

H, Sze, Cs: 10:00 - 18:00 Kedd: 13:00 - 18:00

drrockrose@gmail.com

Írjon e-mailt