Dr. Papp Zsuzsanna

Dr. Papp Zsuzsanna

parodontológus

A fogorvoslás számos területe közül, már egyetemi tanulmányaim alatt érdeklődésem leginkább a parodontológia felé fordult, a diploma megszerzése után a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján helyezkedtem el. A fogágybetegség kezelése az összes fogorvosi tudományterület összehangolt működését igényli, ezért munkám minden területén a precizításra törekszem.

Számomra nagyon fontos, hogy pácienseim esetén mindig a teljes képet lássam, a kezdeti prevenciós lépésektől egészen a fogágy helyreállítását célzó bonyolultabb sebészi beavatkozásokig. Szakképesítésem és továbbképzéseim során is igyekeztem a fogorvoslás minden területét megismerni; sebészi gyakorlatot töltöttem a Freiburgi Egyetem Arc-, Állcsont -, Szájsebészeti osztályán, számos hazai és külföldi konferencián és gyakorlati kurzuson vettem részt. Idővel lehetőségem nyílt arra, hogy előadóként is részt vegyek hazai tudományos fórumokon, valamint a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján részt vegyek az oktató és kutató munka mellett külföldi és hazai mesterkurzusokon is előadóként.

A fogágybetegség kezelése orvos és páciens olyan együttműködését kívánja meg, amely hosszú távon áll fent. Ebben a kapcsolatban igyekszem a lehető legpontosabb tájékoztatásra, hogy pácienseim minden ismeret birtokában dönthessenek a kezelésről. Véleményem szerint ez a kölcsönös bizalom egyik legfontosabb pillére.

Angol és német nyelven beszélek. Szenvedélyem az utazás.

2011

Fogorvosi diploma, Semmelweis Egyetem

2011

Klinikai orvos - Semmelweis Egyetem, Parodontológiai Klinika

2014

Parodontológia szakorvosa

2018

Csatlakoztam a Rock Rose Dental Lounge csapatához.

2019

Magyar Parodontológiai Társaság - vezetőségi tag

Petőfi tér 3.

B lépcsőház, 1. emelet
1052 Budapest

+36 30 732 2008

Koppints a telefonszámra

Nyitvatartás

H, Sze, Cs: 10:00 - 18:00 Kedd: 13:00 - 18:00

drrockrose@gmail.com

Írjon e-mailt